Ajankohtaista

06.11.2012
Tiedote asiakkaillemme

Arvoisa asiakkaamme,

Panostaja Oyj:n tytäryhtiö ja emoyhtiömme Suomen Helasto Oy on ostanut kalustehelojen tukkukauppapalveluita tarjoavan Oy Eurohela Trading Ltd:n.

Yrityskaupan myötä Suomen Helastolle siirtyy useita maailmanluokan kalustehelojen edustuksia ja tuotevalikoima monipuolistuu. Tarjoamme asiakkaillemme parhaimpien päämiesten tuotteet jokaiseen kohteeseen ja tarpeeseen.

Jatkossa kalustehela- ja rakennushelaliiketoiminnat eriytetään kahteen yhtiöön, mikä parantaa palveluamme lisäämällä erikoisosaamista ja tuoteasiantuntemusta. Eurohela Trading yhdistetään Suomen Helaston tytäryhtiö Suomen Helakeskus Oy:öön, joka keskittyy kalustehelaliiketoimintaan. Yhtiö vahvistaa ennestään merkittävää asemaansa Suomen kalusteteollisuudessa, ja sen tehokas ja osaava myyntiverkosto kasvaa alansa vahvimmaksi Suomessa.

Samassa yhteydessä aloittaa uusi yhtiö, Rakennushelasto Oy, joka keskittyy rakennushelaliiketoimintaan. Se valmistuttaa, maahantuo, varastoi ja markkinoi ikkuna- ja oviteollisuuden tarvitsemia heloja ja komponentteja. Suomen Helakeskuksen vastaavat toiminnot palvelevat keittiökalustevalmistajia, huonekaluteollisuutta sekä erikoiskalusteteollisuutta.

Jatkamme vahvasti yrittäjyyden hengessä ja toiminnassamme korostuu jatkossakin helppo ja nopea päätöksenteko.

Jatkamme asiakkaidemme palvelua entiseen tapaan. Tarjoamme Suomen monipuolisimman tuotevalikoiman, kattavimman myyntiverkoston, nykyaikaiset toimintamallit ja dynaamisen palvelun.

 

Haluan kiittää Teitä erinomaisesta yhteistyöstä, jonka uskon jatkuvan menestyksekkäänä myös tulevaisuudessa.

 

Parhain terveisin

Hannu Rantanen

toimitusjohtaja

Suomen Helakeskus Oy  

 

Panostaja Oyj on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena enemmistöomistajana suomalaisia pk-yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa konsernin omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostaja-konsernissa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingin pörssissä. Tilikaudella 2011 konsernin liikevaihto oli 163,2 miljoonaa euroa. www.panostaja.fi

 

Suomen Helakeskus Oy on helojen maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 1971. Suomen laajin ja monipuolisin heloitus valikoima löytyy Helakeskukselta. Yhtiön  uudet vuonna 2010 valmistuneet nykyaikaiset toimitilat sijaitsevat Seinäjoella. Yhtiön liikevaihto  tilikaudella 2011 oli 11,4 m€ ja se työllistää 32 henkilöä. Suomen Helakeskus Oy on osa Panostaja ryhmää. www.helakeskus.fi

 

Eurohela Trading Ltd aloitti kalustehelojen maahantuontiin ja tukkukauppaan keskittyvän liiketoiminnan 1998. Yhtiö on keskittynyt laadukkaiden eurooppalaisten tuotteiden tukkukauppaan kalusteteollisuudelle. Oy Eurohela Trading Ltd:n pääkonttori sijaitsee Seinäjoella ja myyntiverkosto kattaa koko Suomen. Yhtiön liikevaihto vuonna 2011 oli 3,8 miljoonaa euroa, ja se työllistää 12 henkilöä. www.eurohela.com

 

 

 


Takaisin uutisiin