Yritysesittely

Suomen Helakeskus Oy on helojen maahantuontiin ja palveluihin erikoistunut yritys. Yhtiö kuuluu Suomen Helasto -konserniin, jonka omistaa Panostaja Oyj. Yhtiön helavalikoima koostuu kalusteteollisuuden helatarvikkeista. 

Kotimaan rakentamisessa tarvittavien helojen lisäksi yhtiö toimittaa heloja ja sopimusvalmistetuotteita myös vientimarkkinoilla toimiville valmistajille. Lisäksi maahantuontimme kehittyy jatkuvasti. Sadat yritysasiakkaat ovat keskittäneet helahankintansa Helakeskukseen ja saaneet siitä selvää etua.
Helakeskus ilmakuva

keskittämällä-kokonaisedullisuuteen

Keskittämällä kokonaisedullisuuteen
Helahankintojen keskittäminen Suomen Helakeskukselle säästää yritykseltäsi aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Varastoivan tukkukauppamme ansiosta asiakkaamme saavat tuotteet kokonaisedullisesti ja kohtuullisella toimitusajalla.

Keskittämällä meihin voit päästä kokonaisedulliseen ja parhaaseen tulokseen.

suomen-laajin-valikoima Suomen laajin valikoima
Meiltä löydät Suomen laajimman heloitusvalikoiman. Valikoimastamme löytyy useita ainutlaatuisia tuotteita, joita ei löydy muilta toimittajilta. Laajan tuotevalikoimamme mahdollistavat hyvät yhteistyökumppanimme. Kauttamme asiakkaallamme on parhaat mahdollisuudet hankkia erinomaisia toimittajia ja tuotteita.
monipuolisuutta-pitkällä-kokemuksella Monipuolisuutta pitkällä kokemuksella
Olemme  tukkukauppa, josta saa kaikki heloitustarvikkeet kalustevalmistuksesta  45 vuoden kokemus alalla mahdollistaa laajan ja monipuolisen tuotevalikoiman. Tarjoamme tuotteitamme huonekalu-, kylpyhuone-, keittiö- ja erikoiskalustevalmistajille.

Tietosuoja
Tutustu tästä tietosuojaselosteisiin täällä

sinun-yhteyshenkilösi-pitää-huolen Sinun yhteyshenkilösi pitää huolen
Tarjoamme asiakkaallemme henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka vastaa asioinnista asiakkaan kanssa. Näin varmistamme parhaan mahdollisen palvelun asiakkaalle aikaa säästävästi. Sinun yhteyshenkilösi on perillä asioistasi ja osaa  neuvoa sinua parhaiten tarpeidesi mukaan.


Alla Suomen Helakeskuksen logo ladattavissa pdf-muodossa.

HelakeskusLogo

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna